الكمية تكفي: 4 أشخاص
وقت التحضير: 15 دقيقة
وقت الطهي: 15 دقيقة
المقادير: 1_ دجاجه مسلوقه او صدور فراخ
2_ رز مسلوق
3_3 علب زبادى + 2 معلقه مايونيز+ليمون + معلقه طحينه +ملح فلفل + حبهان ( هيل)
4_ حمص مسلوق
5_ عيش محمص
التحضير: 1_ان كان فرخه مسلوقه ننخلها من اللحم
2_وان كان صدور نشوحها مع بصل وفلفل اخضر وملح وفلفل
3_ فو طبق عميق نضيف الزبادى + المايونيز + الطحينه+ الليمون + والملح والفلفل والحبهان المطحون
الطبخ: 1_نحضر طبق بايركس ونأتى بالرز المسلوق ونضعه فى البايركس ونساويه
2_ الفراخ ونساويها
3_الحمص المسلوق
4_العيش المحمص
5_ خلطه الزبادى
6_ نزين الفته بالبقدونس والحمص
وقت التحضير: 15 دقيقة
وقت الطهي: 15 دقيقة
المقادير: 1_ دجاجه مسلوقه او صدور فراخ
2_ رز مسلوق
3_3 علب زبادى + 2 معلقه مايونيز+ليمون + معلقه طحينه +ملح فلفل + حبهان ( هيل)
4_ حمص مسلوق
5_ عيش محمص
التحضير: 1_ان كان فرخه مسلوقه ننخلها من اللحم
2_وان كان صدور نشوحها مع بصل وفلفل اخضر وملح وفلفل
3_ فو طبق عميق نضيف الزبادى + المايونيز + الطحينه+ الليمون + والملح والفلفل والحبهان المطحون
الطبخ: 1_نحضر طبق بايركس ونأتى بالرز المسلوق ونضعه فى البايركس ونساويه
2_ الفراخ ونساويها
3_الحمص المسلوق
4_العيش المحمص
5_ خلطه الزبادى
6_ نزين الفته بالبقدونس والحمص