Seven Seas
Seven Seas

منتدى يهتم بأهتمامات الشباب والأسرة الشرقية

بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

المواضيع الأخيرة
» البحر يعاااالج الأكتئاب
السبت فبراير 15, 2014 2:45 am من طرف Dr mohamed Zeweil Magdy

» لمـــــــاذا
الثلاثاء أبريل 02, 2013 12:09 pm من طرف alshimaa

» *على اسم مصر*
السبت مايو 21, 2011 11:17 pm من طرف عروسة البحر

» العصفور الذى ابكى الملايين !!!
السبت مايو 21, 2011 10:32 pm من طرف عروسة البحر

» احمد المسلمانى
الخميس مايو 05, 2011 3:27 am من طرف nary

» قصة حب وكذبة العمر
الأربعاء مارس 09, 2011 2:12 am من طرف nary

» English proverbs
الإثنين مارس 07, 2011 2:53 am من طرف nary

» أسهل "100" جملة "إنجليزية" مترجمه بالعربيه !!
الإثنين مارس 07, 2011 2:48 am من طرف nary

» كلمات انجليزيه خطيرة احذروهاااااااااااااااا
الإثنين مارس 07, 2011 2:33 am من طرف nary

التبادل الاعلاني

أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم, أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد! يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى

هوت كروس بان

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل  رسالة [صفحة 1 من اصل 1]

1 هوت كروس بان في السبت يوليو 25, 2009 8:05 pm

Dr mohamed Zeweil Magdy


عضو مميز
عضو مميز
الكمية تكفي: 8 أشخاص

وقت التحضير: 80 دقيقة

وقت الطهي: 25 دقيقة

المقادير: كيلو دقيق مخبوزات ممتاز
ربع كوب قرفه
نصف كوب ذبده معلقه صغيره محسن خبز
معلقه صغيره ملح

معلقه صغيره محسن خبز
معلقه كبيره خميره جافه
كوب وربع من الماء
كوب سكر
لهان الوجه

بيضه معلقه صغيره سكر معلقه صغيره ملح

لتزيين الوجه

كوب دقيق ونصف كوب ماء

التحضير: نضع القيق والسكر والملح والمحسن والخميره ونقلبهم جيدا
نضعهم فى عجان ونضيف البيض والماء والذبده
تعجن جيدا وتترك تهدا ربع ساعه ثم تشكل
تشكل على شكل كور وتوضع فى قارب يجانب بعضها كل اربعه فى صف
ممكن توضع كمان فى قارب اصغر بحيث كل اتنين جنب بعض
نتركها تخمر ساعه
ندهن الوجه ببيضه تقلب مع معلقه ملح ومعلقه سكر صغار

نعجن كوب دقيق بنصف كوب ماء ونضعه فى كيس الحلوانى
نعمل شكل فوق الكور بطريقه جميله
طوليا وعرضيا

الطبخ: ندخلها الفرن على درجه حراره 220
لمده 25 دقيقه

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة  رسالة [صفحة 1 من اصل 1]

صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى