Seven Seas
Seven Seas

منتدى يهتم بأهتمامات الشباب والأسرة الشرقية

بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

المواضيع الأخيرة
» البحر يعاااالج الأكتئاب
السبت فبراير 15, 2014 2:45 am من طرف Dr mohamed Zeweil Magdy

» لمـــــــاذا
الثلاثاء أبريل 02, 2013 12:09 pm من طرف alshimaa

» *على اسم مصر*
السبت مايو 21, 2011 11:17 pm من طرف عروسة البحر

» العصفور الذى ابكى الملايين !!!
السبت مايو 21, 2011 10:32 pm من طرف عروسة البحر

» احمد المسلمانى
الخميس مايو 05, 2011 3:27 am من طرف nary

» قصة حب وكذبة العمر
الأربعاء مارس 09, 2011 2:12 am من طرف nary

» English proverbs
الإثنين مارس 07, 2011 2:53 am من طرف nary

» أسهل "100" جملة "إنجليزية" مترجمه بالعربيه !!
الإثنين مارس 07, 2011 2:48 am من طرف nary

» كلمات انجليزيه خطيرة احذروهاااااااااااااااا
الإثنين مارس 07, 2011 2:33 am من طرف nary

التبادل الاعلاني

أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم, أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد! يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى

دجاج و نقانق مع البطاطا المطبوخة

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل  رسالة [صفحة 1 من اصل 1]

1 دجاج و نقانق مع البطاطا المطبوخة في الأربعاء يوليو 08, 2009 10:46 pm

Dr mohamed Zeweil Magdy


عضو مميز
عضو مميز
المكونات
1/2 كيلو صدور فراخ مقطعه ترنشات متوسطة 5 سوسيج حلواني مقطع ترنشات 2 بطاطس كبيرة مسلوقه مقطعه مربعات بصلة متوسطة مفرومة 1 كوب كبير جبنه شيدر مبشوره 1 كوب كبير كريمة لباني بودره ثوم او ملعقه ثوم مفرومه ملح ، فلفل ، زعتر ، شطه
طريقة التحضير
نتبل الفراخ بملح و فلفل و شويه شطه صغيره علي النار نضع زيت و يسخن ضع الفراخ و نشوح لغايه ما لونها يتغير ونضع بودره الثوم و الزعتر و نقلب نضع السوسيس و نشوح لمده 10 دقايق نضع المقدار في فخار الفرن نرص فوقيها البطاطس و نرش عليها فلفل اسود نضع عليها الكريمه و نرش الجبنه الشيدر عليها و تدخل فرن لغايه ما تستوي حوالي 45 الي ساعه و تقدم مع الرز والسلطه.

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة  رسالة [صفحة 1 من اصل 1]

صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى