Seven Seas
Seven Seas

منتدى يهتم بأهتمامات الشباب والأسرة الشرقية

بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

المواضيع الأخيرة
» البحر يعاااالج الأكتئاب
السبت فبراير 15, 2014 2:45 am من طرف Dr mohamed Zeweil Magdy

» لمـــــــاذا
الثلاثاء أبريل 02, 2013 12:09 pm من طرف alshimaa

» *على اسم مصر*
السبت مايو 21, 2011 11:17 pm من طرف عروسة البحر

» العصفور الذى ابكى الملايين !!!
السبت مايو 21, 2011 10:32 pm من طرف عروسة البحر

» احمد المسلمانى
الخميس مايو 05, 2011 3:27 am من طرف nary

» قصة حب وكذبة العمر
الأربعاء مارس 09, 2011 2:12 am من طرف nary

» English proverbs
الإثنين مارس 07, 2011 2:53 am من طرف nary

» أسهل "100" جملة "إنجليزية" مترجمه بالعربيه !!
الإثنين مارس 07, 2011 2:48 am من طرف nary

» كلمات انجليزيه خطيرة احذروهاااااااااااااااا
الإثنين مارس 07, 2011 2:33 am من طرف nary

التبادل الاعلاني

أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم, أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد! يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى

نودلز بالتونه

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل  رسالة [صفحة 1 من اصل 1]

1 نودلز بالتونه في الأربعاء يوليو 08, 2009 10:01 pm

Dr mohamed Zeweil Magdy


عضو مميز
عضو مميز
المكونات

باكيت نودلز

علبة تونة

زيتون اسود شرايح

فلفل الوان شرايح

طماطم شرايح

بصل اخضر مقطع

ثوم مفروم

فص واحد صويا صوص

خل عنب او تفاح او اى خل عادى

فلفل احمر مفروم (حار او حلو)

-- ملعقه فقط ملح وفلفل كمون حسب الرغبه
طريقة التحضير
نخلط كل المقادير ماعدا النودلز مع بعضها ونسيبها على جنب وعليها كمان نكهة النودلز الموجوده فى كيس معاها نفرغها عليهم وبعدين ننقع النودلز فى ماء مغلى 3 دقائق وبعدين نصفيها ونقلبها مع الخليط وبالهنا والشف

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة  رسالة [صفحة 1 من اصل 1]

صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى